Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse gælder alt indhold du finder på Ditforhold.dk. Ved at tilgå webstedet accepterer du denne ansvarsfraskrivelse.

På Ditforhold.dk kan du finde information i forhold til nyheder, produkter, tips, tilbud m.m. Alle informationer er af generel karakter og afspejler udelukkende holdninger fra forfatterne på Ditforhold.dk. Intet indhold er rettet imod enkelte personer eller bestemte enheder.

Ditforhold.dk og/eller ejeren af domænet, kan ikke holdes ansvarlig for fejl og mangler i forhold til det indhold der findes på webstedet. Vi reserverer retten til at ændre og fjerne indhold til enhver tid. Ditforhold.dk garanterer heller ikke for nøjagtighed, pålidelighed eller fuldstændighed af indholdet på webstedet.

Alt indhold er copyrightbeskyttet og enhver brug eller kopiering af indholdet uden skriftlig samtykke med Ditforhold.dk, er en overtrædelse af copyright- og varemærkelove.

Vi forsøger altid at sikre, at alle informationer er præcise og opdateret men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, som følge af brugen af informationer fra webstedet.

Der stilles ingen garanti for dette websted og dets indhold. Alle eksterne links fra webstedet er uden ansvar for os, det samme gælder siderne og indholdet der linkes til.